Jdi na obsah Jdi na menu
 


article preview

Leden 2021

Belince už je 11let, spolu s její mamkou Dairou si užívají klidného podzimu života...Bela je sice stále ještě dost aktivní, ale dlouhé procházky už jí dávají zabrat..

 

Ahojte, jmenuji se Anabel (ale všichni mi říkají Bela), jsem tricolorní fenečka....:-) Zrovna mi byly 3 měsíce a pomalu začínám trénovat na svou první výstavu, na kterou půjdu už v dubnu! chození na vodítku mi jde pěkně, teď jenom dopilovat výstavní postoj.... :-)
(21.2.2010)

Výstavních úspěchů mám za sebou již dost, sice nejsem na výstavách tak úspěšná jako maminka, ale já ám talent na jiné věci..hlavně tedy na psí sport AGILITY...

28.2.2012 mi konečně poslali můj výkonnostní průkaz, díky kterému můžu jet na závody agility:-)) Mé prvné závody mě čekají v dubnu, už se nemůžu dočkat, ale ješt musím pilně trénovat...

Podařilo se mi vyběhat první výkonnostní třídu.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Anabel Pieses of the Dreams

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Abigail Pieses of the Dreams - Hafoj

Ahoj Belo, mě panička na tu výstavu přihlásila taky,ale moc se mi tam nechce,tak ji na předváděcím vodítku občas stávkuju a dávám ji to řádně najevo. Zby,ale ukázat umím,prostě neodolám tomu vědomí,že pak dostanu mňamku. Postoj mi nic neříká,jsem sice poslušná,ale taky vím,že se mám řadit k noze a když se stojí sedět a tak to prostě nechci rozlišovat.Panička u mě vždy klečí a podpúírá mi bříško,ale na výstavě to udělám podle sebe jak se mi zrovna bude chtít. Měj se hezky,posílám pomazlení, tvá drahá sestřička Abigail.