Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŠTĚŇÁTKA vrh B

Všechna štěňátka už mají své nové pánečky...:-) Byli bychom rádi, za fotečky a jakékoli info, jak se prckům daří. Rádi s Vámi se všemi zůstaneme v kontaktu, klidně můžete přijet na návštěvu, kdykoli byste s něčím chtěli poradit, klidně se ozvěte :-)

 

25.5.2012: Dnes se nových páníčků dočkala i Briluška..:-) Nové bydliště bude mít kousek od Ostravy, ve Vratimově. Přejeme, ať Vám Briluška dělá jen a jen radost :-))

29.4.2012: Na nové páníčky se těší ješte Briluška (Brila Pieses of the Dreams)! Překrásná zlatá fenečka :-)) 

28.4.2012: Nové páničky má už i Bibien :-)) Nový domov má kousek od Brna, noví páníčci jí dali jméno Bony, tak ať vám Bony dělá radost a vyroste z ní fajn partačka..:-)

18.4.2012: Dnes jsme byli odvézt Brixinku k její nové páničce až do Broum (kousek u Berouna). Cestu zvládla v pořádku a už se těší s novými pánčky :-)) Přejeme majitelům Brixinky, aby jim dělala jen a jen radost :-))

14.4.2012: Na nové pánečky se stále těší Brila a Bibien, jsou IHNED k odběru, fenečky jsou načipované, mají za sebou první očkování, rozněž jsou odčervené. :-))

14.4.2012: Tak dneska si pro Barníčka přijeli jeho noví páníčci..:-)) Dali mu jméno Hary a podle toho krásného  videjka, které nám poslali,se mu daří a bude se mít moc dobře..:-)) Přejeme novým, majitelům, aby jim Hary (Barney) dělal jen radost, a aby z něj vyrostl bezva parťák k jejich rodince..:-))

Do nové rodinky půjde nejspíše ve středu i Brixinka, ovšem ta bude mít před sebou dlooouhou cestu až do Berouna, tak snad to zvládneme..:-))

9.4.2012: Do fotoalba ŠTĚŇÁTKA VRBH B  byly přidány nové fotky štěňátek v jejich 7.týdnech..:-)) Pánečky stále ještě nemají Bibien a Brila..:-)

Přidáváme videjko z velké kuchyňské rvačky..:-D

6.4.2012: Dnes byla štěňátka na prvním očkování, také jsou načipovaná a příští týden budou k odběru. Pánečky stále nemají Bibien a Brila...

25.3.2012: Štěňátka budou k odběru 14.4.2012 :-)) Už se moc těší na své nové pánečky...;-)

Zatím pánečky ještě nemají fenečky Brila a Bibien :-)

Videjko z venkovních radovánek...:-))

Velká venkovní rvačka..:-D

 

Brilka si hraje s míčkem...:-)

 

19.3.2012: Video se všema štěňatama, trošku delší, ale konec stojí za to..Brilka se předvedla..:-D Jako vedlejší roli omluvte Enzíka, on prostě musel asistovat...:-D

19.3.2012: Další videjko, tentokrát v hlavní roli Barney :-))

 

18.3.2012: Tak už máme dvě štěňátka zadané, konkrétně Barneyho a Brixi..:-)) Noví páničkové se jich už nemůžou dočkat..;-)Na prodej nám tedy zůstaly dvě překrásné fenečky Bibien-Bibi a Brila-Bree :-)

Koukněte na videjko, kde řádí převážně Brilka, i když hned po natáčení přeslala..:-D Brila je štěňátko hrající si s kostkou:-))

 

 

9.3.2012: Dnes jsme poprvé přikrmovali, piškotky s mlíčkem...malým to moc chutnalo, ale byli celí od toho..:-D Ještě se pořádně neudrželi na tlapičkách tak padsali do misky..:-D 

Zkoukněte video z prvního papání;-)

4.3.2012: Štěňátka rosotu jako z vody, už mají 14dní..pomalu se jim otevírají očíčka a učí se chodit :-) Mají se čile k světu, jsou zdravá a krásná..Tím, že jsou jen čtyři, jsou z nich pořádní macíci..:-)) 

Do alba ŠTĚŇÁTKA VRH B jsou přidány fotky každého z nich i se jmény..;-)

 

 19.2,2012: Tak se nám konečně narodili  ti malí bobíšci..:-)) Máme 3 zlaté holčičky a jednoho zlatého kluka..:-))

  18.2.2012: Štěňátka nám tedy dávají zabrat..termín byl už sice včera, ale nevypadá, že by se štěňátkům chtělo na svět...Nadruhou stranu mají ještě pořád čas dva dny, pak už se budeme muset ukázat na veterině...snad bude všechno v pořádku..musíme být trpěliví..:-) i když dnešní noc jsme vůbec nespali....

 

15.2.2012: Vypadá, že Dájinka bude maminkou, břicho má pořádné a funí jako slon...:-)) Podle všeho by se štěňátka měla narodit koncem týdne..všichni jsme netrpělivý a nemůžeme se dočkat..

Držte Dájce palečky, ať vše proběhne v pořádku.

Sledujte naše stránky, jakmile se štěňátka narodí, ihned budete informováni...;-)  

 Dne 16.12.2012 jsme nechali nakrýt naší  Dairu Karino Bohemia s překrásným psemDustinem Gold Coll-Cony, tak teď doufáme, že se to povedlo....štěňátka by se měla narodit v únoru:-)) 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Štěňátka VRH B

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Swaya - Miminka

Krasavečci malincí!! Už se těším až budou starší a bude na nich vidět víc. Princezny jsou to oztmilé a princ samozřrjmě taky.. Koliátka krásná mrňavá..